Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Playboy mansion party

Igår blev jag och Jennifer bjudna på playboy mansion party Halloween. Så på dagen tog vi en promenad i det fina vädret upp till melrose för att kolla dräkter/kläder. Och efter massvis med letande så kom vi hem med grejer till slut. Blev inte mycket vila innan vi var tvungna att fixa oss direkt. Vid 7 på kvällen blev vi hämtade och åkte hem till Russell heter han som vi blev bjudna av. Bodde i sjukaste huset jag sett inne i den privata delen av Beverly Hills. Fick lite mat och dricka där (var väl ungefär 8-9 pers med hans kock, städerska och egna chaufför). Sedan åkte vi limousin till festen då hans chaufför körde oss!
 
Russell (han som vi var hemma hos) är han som skapat RockStar energydrink ni vet? Detta fick vi fram för en stund sen, så där fick vi svaret till varför han bodde som han gjorde osv. Det är mannen till höger --->
Såg att det finns en del att läsa om honom på wikipedia här

 
Playboy mansion huset där vi var!
 
 
Lite dåliga bilder från igårkväll!
 


Här är limousinen utanför hans hus som vi åkte till festen.

Träffade även på Ty Pennington från extreme home makeover
Haha så roligt när vi såg honom vi ba "omg it's you!" så härmade han oss och ba "omg!!" och log jättemycket haha. Blev bara så förvånad av att se honom där.
 
Så berättade vi att vi var från Sverige, tror att han tyckte det var kul att det inte bara är amerikanare som kommer fram och känner igen honom. Och han sa till mig "come back later, I will meet u again" men vi hittade honom inte igen tyvärr annars hade vi kanske pratat mer med honom. Han verkar i alla fall vara lika glad och trevlig som på tv!

Kommentarer

Izabelle

2013-10-28 - 08:23:00
men skämtar du med mig kvinna???? vilket dröööömliv du lever.....

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus