Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

HELG HELG HELG

JAG ÄR SÅÅÅ GLAD!! Det är äntligen helg och denna gången långhelg också. Vi är lediga på måndag för skolan är stängd då. Jag har räknat ut att vi bara har 5 veckor kvar i skolan innan det är jullov, tiden går snabbare än snabbast.
 
Började dagen med att gå upp klockan sex som vanligt, åkte till skolan och gick in och satte mig i klassrummet. Jag var ensam men tänkte att jag är ju ändå väldigt tidig idag! Tog upp böckerna och började kolla igenom det vi hade till läxa sen efter typ fem minuter kommer en kille i min klass in och säger att lektionen är inställd.. Att det står en lapp på dörren och den missade jag ju såklart. ÅÅÅ vad jag älskade mig själv när jag gått upp tidigt och åkt till skolan HELT i onödan. Så det var bara att åka hem igen.
 
Har ätit lite mellanmål nu och precis städat undan all disk osv. Har inte hunnit äta förens nu eftersom jag skypeat med min kära mor sen jag kom hem. Saknar dig mamma du kan alltid få mig på bra humör!
 
Ha en bra torsdagskväll allesammans. Idag ska jag till Melrose Ave. och ett annat ställe med Jennifer och Titti för en speciell sak, sen får vi se vad som händer senare.
 
Föresten här får ni en bild för två veckor sedan på mitt hår.
Nu har jag använt Ricinolja (laxeringsmedel) i håret i två veckor och lite förvandling är det allt :) Ska fortsätta med det och se om det kan bli ännu längre.

Före


Efter 2 veckor
 
Peace and love

Kommentarer

Mamma

2013-11-07 - 21:55:39
Och du är min sol, älskar dig

Anonym

2013-11-07 - 22:21:52
Åhh kan du berätta hur man använder ricinoljan? Och hur ofta?
Svar: Svarat i ett inlägg!
Fanny Petric

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus