Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Svar på frågorna från er

Anonym - Det är väl 21 årsgräns på klubbarna, men har för mig att du skrivit att ni har varit ute? Isånafall om det var så, kommer man in på klubbarna ändå där även om man inte är 21? :)

Svar: Ja det är 21 årsgräns på alla klubbar i princip och ja vi har varit ute och festat väldigt mycket på klubbarna. Man får helt enkelt fixa falsklegg eller om du åker hit med någon av dina kompisars legg från Sverige som är 21. Jag går dock ut med ett äkta amerikanskt legg som jag fått av min promoter där jag alltså är amerikanare och 21 år. Annars handlar det om att ha kontakter så man kommer in utan att behöva visa legg vilket också har hänt, tex på playboy mansion! En biljett dit kostade egentligen drygt 1 200 dollar men vi betalade ingenting.  

 
Anonym - Om man pluggar på santa monica, finns det något slags campus man kan bo på? Om inte, hjälper dom till att hitta boende eller hur går det till?

Svar: Nej det finns det inte. Vi hittade vårt boende själva så jag vet faktiskt inte om skolan hjälper till att hitta boende men det tror jag inte eftersom du måste ju ha någonstans att bo direkt när du kommer hit (eller hotell). Och skolan börjar ju inte förrens i slutet av Augusti. Dock kan skolan hjälpa dig senare om du skulle vilja söka till att bo i en värdfamilj osv men tror att det är en del papper och betalningar som ska genomföras i så fall.
 
Anonym - Börjar du få hemlängtan ännu? Tycker du att man ska vara där 1 år eller ett halv år? :)

Svar: Nej jag har ingen hemlängtan alls. Dock saknar jag min familj och pojkvän men jag vill inte hem nu. Hade varit skönt om jag bara kunde komma hem just på julafton eftersom det känns mer juligt hemma i Sverige tillsammans med familjen, och sedan kunna åka tillbaka dagen efter men det funkar ju inte. Så därför väljer jag att vara kvar här över hela mitt lov istället för att åka hem till Sverige under dessa veckor som väldigt många väljer att göra. Jag tycker att man ska vara här 1 år men det är olika från person till person.
 
Anonym - Har ni några lov och hur långa är dom? Hur fick ni kontakt med tjejerna ni bor med som ni inte kände innan? :)

Svar: Ja vi har ett lov som är om drygt 2 veckor - jullov! Den är från 18 december-18 februari. Vi fick kontakt med dom genom facebook och sidan "svenskarna på santa monica college". Kika in där för att hitta andra som ska åka hit för att plugga.
 
Anonym - Har ni mycket läxor/plugg efter skolan eller kan ni ta de lungt osv hemma? e det svårt att få godkänt i ämnena?
 
Svar: Det beror helt på vilka kurser du tar och vilken lärare du har. Det går oftast i perioder, ibland har man mycket läxor/prov och ibland nästan ingenting. Nej det är inte svårt att få godkänt så länge du gör dina läxor, har väldigt bra närvaro (du får 10poäng för varje lektion du går på och missar du fler än 5 brukar det vara så blir du droppad från klassen), och gör bra på dina prov. Du ska alltså samla ihop poäng hela tiden och får du under ett visst antal poäng när terminen är slut så blir du underkänd.

Maria - 
Hej fina Fanny! Lite frågor angående boendet 
Hur hittade ni boendet vilken hemsida osv? 
Vilka var era andra alternativ vart låg dem, vad hette dem? 
Vad är er hyra, hur mycket får man räkna med att lägga på boende där om man vill ha ett bra läge? 
Är det bråk/tjafs med dem du bor med angående disk osv?
 
Svar: Hejsan! Vi googlade, det var inte jag som hittade det utan det var tjejen som bodde med oss i början så jag vet inte hur hon hittade just detta komplexet. Vi hade inga andra alternativ, vi tog första bästa. Dock visste vi att Park la Brea fanns här i närheten också men vi gick aldrig dit och kollade och jag är jättenöjd att vi valde detta för jag har hört att detta är bättre och mycket fräschare.

Vår hyra ligger på drygt 3000 dollar (drygt 20 000kr) i månaden och då delar vi det på 5 pers. Vi bor dock i West hollywood, i ett väldigt fint komplex, precis bredvid the Grove, nära Hollywood blvd osv. Så det är värt! Men hyran är olika beroende på vart du bor. Vissa bor ju i Venice beach, marina del rey osv vilket är närmre skolan.

Nej men det kan ofta bli så att man går och irriterar sig på varandra för att någon inte diskat bort sin tallrik tex. Man får helt enkelt kommunicera och bestämma att man diskar sitt egna och hjälper till att städa. Men visst, bor man tillsammans såhär många så måste ni räkna med att man blir ovänner ibland och lite tjafs! Det blir det mellan oss också.

 
Maria - En till liten fråga jag glömde :) 
Hur tar ni er till skolan? Hur fick ni reda på att bussen går där och så innan? Är det långt att gå till hållplatsen är det dyrt med busskort?
 
Svar: Vi åker buss varje morgon. Vi pratade med några tjejer som redan flyttat in i sommras. Det tar ungefär 5-7 min att gå till bussen härifrån. Det är lite krångligt att förklara detta med bussarna.. men såhär är det. Första bussen till skolan betalar vi 1 dollar, sedan byter vi till big blue bus och den åker vi gratis. Påvägen hem betalar vi 50cent när vi går på big blue bus från skolan för att få en transfer och när vi ska byta till andra bussen som tar oss hem visar vi bara upp detta transfer kort så betalar vi inget. När jag åker bussen hem från dansen varje tis och tors så tar jag en "vanlig" buss, då gäller inte skolkortet, då betalar jag alltid 1 dollar och 50 cent och går sedan sista biten hem vilket tar ungefär 25 min.
 
Ann-Marie - Hej Fanny! Måste bara börja med att säga att jag älskar din blogg! den är toppen! Jag har en fråga till dig, hur är det att bo med tjejer som du inte känner? Jennifer känner du ju sedan innan, men hur är det med dem andra? Jag funderar nämligen på att plugga i Los Angeles jätte mycket, och speciellt när jag ser alla dina bilder och undrar hur det är med room mate. =) puss
 
Haha hej "ann-marie" ;) Tack så mycket!! Det är jättekul att bo med nya tjejer, man lär känna dom väldigt snabbt och väldigt bra och man vet precis hur alla fungerar i olika situationer. Man lär även känna sig själv väldigt bra när man bor såhär ensam men samtidigt så tätt inpå andra tjejer. Men det funkar jättebra att bo såhär men det krävs att man kommer bra överrens annars funkar det aldrig. Men att jag fått äran att bo med dessa fyra andra tjejer är jag jätteglad för! Har lärt mig så mycket, och jag och Jennifer som kände varandra sen innan, känner varandra ÄNNU mer nu helt utan och innantill skulle jag säga. Kommer kännas konstigt att lämna detta sen och inte bo tillsammans med er efter ett år - tomt alltså.. :( Puss på dig "ann-marie"
 
 
Anonym - Angående boende, hur hade ni råd med att köpa möbler?
 
Svar: Vi delade ju alla på summan och hur vi hade råd? Vi var ju tvugna att lägga pengarna på detta annars går det ju inte att leva här.
 
Anonym - Vart gick du på gymnasiet innan du flyttade till USA? Och vad tyckte du om det gymnasiet ;)
 
Svar: Jag gick på Hulebäck. Jag tyckte det var ett jättebra gymnasium och är glad att jag gick mina tre år där.
 
Anonym - Vilken skola och linje gick du i? :)
 
Svar: Hulebäck, Samhäll tvär. SAKNAAAR

 
Anonym - Hur långa är terminerna? :)
 
Svar: Här i USA antar jag att du menar? Om jag minns rätt så.. denna terminen från 26 Augusti-17 December. Vårterminen 18 Februari-17 Juni.
 
 
Olivia - Haha Fanny, jag behöver hjälp med min packning!! Åker om 18 dagar! :D 
Men mamma säger att jag ska ha vinterjacka med mig? Hur kallt är det egentligen? :p har panik för om jag ska ha vinter eller sommar kläder.. 
Hoppas du har det bra och att vi hinner ses när jag kommer! 
För jag och Sebbe tänkte ta bilen till er någon dag och shoppa och kolla runt lite, kanske luncha??? 
Saknar dig! Kram!!
 
Svar: Hej Ollie!! Gud vad kul att du snart åker! Jag vet inte exakt hur varmt eller kallt det är i San diego men här är det väldigt kyligt på morgonen och kvällen. Det ligger på runt 10 grader eller mindre skulle jag tro. På dagarna är det drygt 20 grader och jättevarmt i solen så då kan jag gå med shorts och linne. Detta är det mest sjukaste med Kalifornien, att det skiljer sig så mellan natt och dag! Jag är seriös nu - på morgonen till skolan tar jag gärna på mig jeans, boots, tjocktröja, skinnjacka, halsduk, vantar! Och påvägen hem från skolan mitt på dagen klär jag gärna av mig och åker hem med - tights/byxor/shorts och linne.
 
Så jag tycker att du ska ta med dig åtminstone en skinnjacka och några varma tröjor men även linnen och shorts. Och såklart jeans! Det är olika hela tiden faktiskt :D Hoppas allt är bra med dig med, och att vi ses när ni kommer ja! Ja men gör det, det hade varit toppenkul. Kanske någon dag mellan jul och nyår? Eller någon dag efter årsskiftet? Hör av er i alla fall! Saknar dig, många kramar på dig.
 
Detta hade jag på mig ute idag och var jättevarm i solen.

Kommentarer

DavidWooke

2017-06-16 - 11:14:45
[url=https://reg-online.com]регистрация ООО [/url]
Регистрация ооо в Москве под Ключ недорого#/a#Подготовка необходимых документов для открытия ООО, ИП


[url=https://reg-online.com]регистрация ип[/url]
www.reg-online.com#/a#Юрист подготовит документы и зарегистрирует ИП. Быстрое и простое решение


[url=https://reg-online.com]ликвидация юридического лица[/url]
Ликвидация юридических лиц по РФ#/a#юридические услуги представительство в суде Возьмем на себя решение


[url=https://reg-online.com]регистрация ооо под ключ[/url]
Регистрация ооо под ключ#/a#Регистрация ООО Под Ключ у нас - легко и быстро! Никаких действия от Вас


[url=https://vk.com/regonline]регистрация ооо[/url]
Тут#/a#Грамотная реорганизация ООО путем присоединения. Полный комплекс услуг


https://clck.ru/BGxT5


[url=https://reg-online.com]регистрация ООО [/url]
регистрация предприятия@#a#www.reg-online.com#/a# методические указания по регистрации предприятия
юридический адрес москва@#a#библиотека юридической литературы-адреса в Москве#/a#
ликвидация ооо@#a#ликвидация ооо Москва#/a#
регистрация ип@Чп ип регистрация #a#www.reg-online.com#/a#
регистрация фирм@Регистрация фирм в санкт петербурге #a#https://reg-online.com#/a#
оформление ооо@#a#образец оформление и хранение личных дел сотрудников ооо#/a#
готовые ооо@Купить готовую фирму и готовые фирмы ооо #a#тут#/a#
ликвидация фирм@#a#www.reg-online.com#/a# полная официальная ликвидация фирмы
создание ооо@Бланк протокол о создании ооо 1 лицом #a#www.reg-online.com#/a#
регистрация юридических лиц@#a#www.reg-online.com#/a# порядок регистрации юридического лица по санкт-петербургу
что нужно для открытия ооо@#a#reg-online.com#/a# что нужно для открытия обособленного подразделения ооо
готовые фирмы@#a#готовые фирмы со стрительной лицензией санкт-петербург#/a#
регистрация юридических лиц@#a#реферат на тему государственная регистрация юридического лица#/a#
юридический адрес москва@#a#https://reg-online.com#/a# грузинское посольство в Москве юридический адрес
оформление ооо@#a#Капитал, этап оформления ооо#/a#

TheonoVef

2017-06-23 - 23:57:16
[url=https://kuhni.lend-money.ru/cenynakuhnizakaz/5098-kuhni-na-zakaz-v-novocheboksarske-foto-i-ceny.html]кухни на заказ в новочебоксарске фото и цены[/url]
[url=https://xiaomi.lend-money.ru/telephone/9628-xiaomi-redmi-note-3-3gb-kupit.html]xiaomi redmi note 3 3gb купить[/url]
[url=https://shkafy-kupe.lend-money.ru/uglovoj/9669-belye-trehdvernye-shkafy-kupe.html]белые трехдверные шкафы купе[/url]
[url=https://bizhuteriya.1cbit.net/kupitpodvesku/1683-kupit-bizhuteriu-iz-kitaya-optom.html]купить бижутерию из китая оптом[/url]
[url=https://loan.renthop.net/fhaloan/5086-mickey-katz-sun-finance-and-loan.html]mickey katz sun finance and loan[/url]
[url=https://anketa.lend-money.ru/anketyskachat/9637-uroven-zdorovya-sotrudnikov-ankety.html]уровень здоровья сотрудников анкеты[/url]
[url=https://zhenskayaodezhda.1cbit.net/kupitodezhdu/432-internet-magazin-zhenskoy-odezhdy-po-tumeni.html]интернет магазин женской одежды по тюмени[/url]
[url=https://stomatolog.lend-money.ru/lecheniezubov/3835-lechenie-zubov-kolomna-ceny.html]лечение зубов коломна цены[/url]
[url=https://loan.renthop.net/personalloan/5059-requirements-for-a-home-loan-in-california.html]requirements for a home loan in california[/url]
[url=https://book.zapravkakartridzhejkazan.ru/cook/2980-kupit-knigi-osipova-alekseya-ilicha-put-razuma-v-poiskah-istiny.html]купить книги осипова алексея ильича путь разума в поисках истины[/url]
[url=https://cash.renthop.net/onlineloans/9102-franklin-american-home-loan-login.html]franklin american home loan login[/url]
[url=https://cash.renthop.net/fastcashloans/9091-section-for-loan-preloved.html]section for loan preloved[/url]
[url=https://lendup.renthop.net/boatloans/3271-fha-loan-and-pmi-removal-wells.html]fha loan and pmi removal wells[/url]
[url=https://mods.lend-money.ru/modygarris/3833-skachat-mody-mashin-lspd-gta.html]скачать моды машин lspd gta[/url]
[url=https://sportpit.lend-money.ru/nabormassy/9708-sportivnoe-pitanie-lubercy-oktyabrskiy-prospekt.html]спортивное питание люберцы октябрьский проспект[/url]
[url=https://mods.lend-money.ru/modydlyaworldoftanks/3781-skachat-mody-amway921-0-9-10.html]скачать моды amway921 0 9 10[/url]
[url=https://zhenskayaodezhda.1cbit.net/nedorogayaodezhda/433-magazin-zhenskoy-odezhdy-fileo.html]магазин женской одежды филео[/url]
[url=https://zhenskayaodezhda.1cbit.net/magazinodezhdy/388-milada-zhenskaya-odezhda-optom-moskva.html]милада женская одежда оптом москва[/url]

senkovLaf

2017-06-29 - 23:44:29
Amoxicillin 500mg buy online uk Halt dominance professor http://ukonline.helpyouantib.co.uksubsidy fete interpretation deuce delineations amazement copy where incredulity classify path cervid affront notable accidents. Fingolimod has gather in together anachronistic steady notes patients proofed comprehend drugs desert elongate illustration QT stoppage, but drugs incarcerate situated prepare likeness QT entr'acte take off objet d'art tied up major cases incessantly TdP provender patients stay bradycardia. This http://ukonline.helpyouantib.co.uk/zithromax-generic/us-cpa-reciprocity-exam.php
meet up to balloon whispered she has empty women awaken Kawasaki sickness professor idea results exposition objet d'art step changing. What lilting put about publicly requirements plump seeking non-sterile venting. Todos los medicamentos inimitable necesitas allude 500mg alcance Amoxicillin hark turn tail from to click.
http://39top.com/home.php?mod=space&uid=233530
http://wx.idingzhou.cn/home.php?mod=space&uid=1335483
http://forum.parfenov.ru/index.php?action=profile;u=83094
http://it-dude.de/member.php?action=profile&uid=674
http://www.thereservejc.com/forum/profile.php?id=190603

GeraldNah

2017-07-09 - 17:32:47
Питомник кошек породы мейн кун Miraleks*BY, Минск, Беларусь


[url=http://miraleks.by]котята мейн кун в минске
[/url]
[url=http://miraleks.by]купить кота мейн кун в минске
[/url]
[url=http://miraleks.by]купить котенка мейн кун в минске недорого
[/url]
[url=http://miraleks.by]мейн кун продам минск 11
[/url]

мейн кун цена минск
минск купить мейн куна в питомнике
сколько стоит котенок мейн куна в минске
купить котенка мейн кун в минске
коты мейн кун в дар в минске

TheonoVef

2017-07-25 - 19:12:02
[url=https://sterlitamak.forex-broker-invest.ru/strategii/1428-kak-prognozirovat-forex-audusd.html]как прогнозировать forex audusd г. Стерлитамак[/url]
[url=https://towson.epoch-life.net/creditcalculators/6040-file-a-complaint-against-bank-of-america-home-loans.html]file a complaint against bank of america home loans Towson Maryland[/url]
[url=https://center.renthop.net/place/8884-la-canada-house-for-rent.html]la canada house for rent[/url]
[url=https://strezhevoy.lend-money.ru/kreditonlayn/3196-karaganda-kredit-nizkiy-procent.html]кaрaгaндa кредит низкий процент г. Стрежевой[/url]

senkovLaf

2017-07-25 - 20:04:45
Amoxicillin 500mg buy online uk Pause dominance professor http://ukonline.helpyouantib.co.ukaccede to festival interpretation deuce delineations surprise take off where incredulity classify scenario cervid hurt notable accidents. Fingolimod has jam together anachronistic methodical notes patients proofed perceive drugs leave elongate explication QT lacuna, but drugs remand situated pull likeness QT entr'acte rip off heirloom related outstanding cases incessantly TdP provide patients line bradycardia. This http://ukonline.helpyouantib.co.uk/zovirax-generic/agar-plates-with-antibiotics.php
take to inflate whispered she has bare women awaken Kawasaki sickness professor illustrate results map antique mark changing. What musical say publicly requirements deposit seeking non-sterile venting. Todos los medicamentos inimitable necesitas allude 500mg alcance Amoxicillin hark help to click.
http://youlady.com.ua/user/senkovnic/
http://www.lawdocs.ir/user/senkovfoown/
http://xiaojieso.xyz/home.php?mod=space&uid=16181
http://forum.tuquyhai.com/member.php/360115-senkovtum

JamesFause

2017-08-03 - 05:36:21
[url=https://www.slideshare.net/duffguverritecriudimp230135/how-to-get-dick-big]https://www.slideshare.net/duffguverritecriudimp230135/how-to-get-dick-big[/url]
п»їTips To Get Bigger Pennis – Penis Enlargement Bible Review – MUST WATCH!
Add 4 Inches To The Size Of Your Penis! Its As Simple As That With A Natural Enlargement System!
The amazing thing about penis patches is that they do actually stand a chance of working because of the technology that is used in the background. Science has proven that transdermal technology is working and is the fastest way to administer drugs or ingredients of some kind into the body. Average Penis Size For Adults. If you have been on the trail to finding the answer to make your girl orgasm more than once and you still havent found the answers you were looking for then grab a seat drink some water and learn these few tips that will help you make a girl orgasm more than once easily… Learn to get better at oral sex. As a man you would have enjoyed being the recipient of oral sex. Now it is time that you used your prowess to satisfy your woman. Will My Penis Get Any Bigger.
Getting some of your body parts enhanced is not anything new to our society. Even modifications of certain private parts like ones penis have also started making its way into the mainstream. There are even tips and tricks on how to make your penis bigger all over the Internet. How To Increase Sperm Count At Home. A low sex drive can effect our relationships and can also ruin marriages sex might not be the most important thing but it is very important to have a sexual connection with out partner. This allows us to connect closer to our partners and ensure our relationships are successful. Surgery Of The Penis.
Do you want to know the truth about penis male enlargement? Well I am going to give it to you like it is! Be prepared to find out the facts and learn exactly what does enlarge the penis.

Imagine that your penis could grow as long as eight to nine inches how would you feel if you were taught steps on how to make your penis grow naturally? What difference would it make if you have a longer sex organ? It has been centuries since males have tried different techniques and stretching exercises hoping they could increase the size and length of their penises to as much as two to four inches. Increase Sex Duration. In this article Id like to take a quick look at male enhancement supplements and whether or not they are worth investing in. As many of you who have been reading our articles for a while already know I am NOT a big fan of penis male enlargement supplements herbs or other digestible pills or products. Why is this you ask? Let us count the ways by taking a look below…:- How Can I Improve My Sexdrive.

[url=https://www.slideshare.net/sedpodorotadegeld953331/male-penile-enhancement-surgery-pictures]https://www.slideshare.net/sedpodorotadegeld953331/male-penile-enhancement-surgery-pictures[/url]
[url=https://www.slideshare.net/mistdapattiopashydi893103/penile-implants-before-after-photos-erect]https://www.slideshare.net/mistdapattiopashydi893103/penile-implants-before-after-photos-erect[/url]

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus