Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Hotell Wynn, Las Vegas

Nu ska ni få höra kära läsare till min fantastiska blogg.. nej skämt åsido. Vi har precis förflyttat oss till Las Vegas och jag är kär. Det var allt jag hade att säga. Nej men det går inte att förklara asså ni fattar inte hur mycket man bara skiner upp som en sol när vi kommer med bilen efter 3 och en halv timma genom öknen och kör in i Vegas. Och när vi ser vårt stora fina hotell mitt framför oss och kör närmre och närmre! Tog upp kameran direkt och tog kort, vi hade kommit till paradiset det kändes direkt!
 
obs! läs inte vidare om ni inte tål att jag skryter.. men är man med om detta någon gång i sitt liv så är det faktiskt okej att vara stolt.
 
 
När vi väl kommer in i hotellet vid entren för att checka in (och såklart lämnar över bilen så de som jobbar där får parkera den, ja det fungerar så här) ser allt helt sjukt fint ut. Det var växter som om det var en liten park mitt inne i hotellet och massor med affärer så som dyra väskaffärer osv inne på hotellet. Och självklart ett jättestort casino mitt i allt med folk som satt och spela överallt! Helt magiskt!
 
Och rummet bytte vi ut på plats till ett "lite finare" för att bara köra all in när vi väl är här och redan har det så fruktansvärt bra, varför inte ha det ännu bättre då? hehe. Och ja.. vad ska man säga! Jag dog nästan när de öppnade dörrarna för oss och vi fick gå in i vår tower suite som vi ska bo i dessa dagar. Lyste då upp lite mer som en sol och har nog aldrig sett något så fint hotellrum innan!! Haha och jag sa till Jennifer och Patrik såhär när vi gick runt och kollade först "jag kommer snart börja gråta för de är så fint" haha trodde inte mina ögon.. och vi alla tre var så positivt överaskade för detta var över våra förväntning, högt över!
 
Vardagsrum, massagerum, gästtoalett, stor platt tv, liten höna med bord och soffa, STORA fönster ut över vegas, en egen bar, ett stort sovrum med en kingsize bed, jättestort badrum med dusch, toalett, speglar, stolar, spa badkar, tv och det hängde nya morgonrockar tills oss. Okej, nu ska jag sluta babbla.. här får ni se bilder istället.
 
Hotellet heter Wynn och det är många kända dj:s som spelar här rätt ofta och väldigt många kändisar som väljer att bo här så ni förstår ju varför det är så fint.
 
 
Vardagsrummet, direkt när man kommer innanför dörren
 
Vårt egna massage rum, dock får vi hyra upp någon och betala om vi vill ha massage.
 
Gästtoaletten
 
I vardagsrummet, liten hörna med soffa och bord
 
Baren
 
Här är min säng mitt i vardagsrummet som de bar in och ställde där åt mig. Fin utsikt jag har va?
 
Inne i stora sovrummet
 
Badrummet
 
Vardagsrummet igen
 
Min säng, Jennifer har sin likadant på andra sidan framför det andra stora fönstret.
 
// Tre nöjda svenskar

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus