Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

HELG - AGAIN!

HAPPY DAAY! Det är Onsdag och det betyder helg. Nu är iförsig klockan snart halv åtta på kvällen så min helg har redan börjat för några timmar sedan men ändå. Direkt efter skolan betalade jag in hyran sedan jag har duschat, kollat på paradise hotel, ätit mat och sådär. Har en liten plan tillsammans med Jennifer för imorgon också som ni får veta mer om då! Det är ju thanksgiving imorgon så alla är lediga och även på fredag, så det blir en långhelg.

GLAAAAD
 
Det blir nog en hel del mat imorgon vilket nästan denna dag går ut på - att äta! Turkey är ju ett "måste" här och min gymlärare frågade i vilken stat som man äter mest turkey i och vart turkeyn kommer ifrån och rätt svar på båda frågorna var - KALIFORNIEN! Så här äter vi mycket turkey vet ni :) Har faktiskt redan tjuvstartat lite med att smaka på det inne i mataffären i förrgår. Hon berättade även hur mycket i pounds dom äter här bara på denna dagen och jag kommer inte ihåg hur mycket men det var megamycket alltså.

Och min gymlärare är så skön, älskar henne! Hon sa till mig såhär idag när vi precis kommit ut till track field för att springa i trapporna på läktaren och även runt planen.. (Ja det var sjukt fint väder och varmt idag, säkert 25 grader)

"Fanny.."
"Yeah?"
"Is it snow in Sweden right now?"
"No, but almost.."
"Ok, you have to do something."
"Ok?"
"Take a picture now and send it home to your family in Sweden and say 'Hey, how are you in Sweden? Is it winter? Haha.. It's November and winter here too"

Hehe vissa är nog stolta över att de slipper minusgrader och snö kan man säga. Jag också. Tyvärr tog jag ingen bild ute idag men herregud vad glad jag är att vi får sommar här emellanåt trots att det är November.

Kommentarer

Olivia

2013-12-01 - 15:41:34
Haha Fanny, jag behöver hjälp med min packning!! Åker om 18 dagar! :D
Men mamma säger att jag ska ha vinterjacka med mig? Hur kallt är det egentligen? :p har panik för om jag ska ha vinter eller sommar kläder..
Hoppas du har det bra och att vi hinner ses när jag kommer!
För jag och Sebbe tänkte ta bilen till er någon dag och shoppa och kolla runt lite, kanske luncha???
Saknar dig! Kram!!

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus