Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Studentmottagning

Vi hade egentligen tänkt grilla och sätta oss vid någon sjö men slutade med att Martin, Maurice och alla dom inte ville åka ifrån Tommens student så Jag, Sara, Alice och Elina åkte dit också. Och ja, alla var verkligen fulla och glada och vi fick en del vin över oss och Alice fick rödvin på sin vita tröja... menmen jag var nykter som körde ikväll. Taggad blev jag i alla fall till nästa vecka när det är min tur! ONLY ONE WEEK LEFT

En full och glad Martin, och Maurice i bakgrunden som var likadan. Haha så sköna!

Rapunzel

Var hos frisören i måndags på morgonen innan balen med Hanna och Sofia där vi satte i förlängning och dom lockade det på oss. Jag blev jättenöjd! Har inte så bra bilder men här är några på oss tre

Middag på Joe Farellis

Var ute och åt med Jennifer förut! Hur gott och mysigt som helst och sen tog vi en promenad, verkligen svensk sommarkväll!

Jennifer har finare bilder på sin systemkamera så kanske lägger upp dom också sen!

Studentbal

 
Hade en sån rolig dag/kväll igår. Höjdpunkten var nog partybussen och att man helt enkelt gick runt med en fin långklänning, stylat hår och var riktigt lycklig! Visar många fler bilder senare eller imorgon för nu ska jag iväg. Såhär såg jag ut igår i alla fall. Tack alla som var med för en grymt bra bal!

Gelénaglar

Jag och Sofia fixade gelénaglar hos Emma idag och direkt efter åkte vi och solade, hon skjutsade dit oss så snäll, och jag blev jättenöjd med naglarna. Så nu är vi klara inför balen imorgon och studenten om lite mer än en vecka.

Sista inköpen inför balen

Köpte örhängen och balväska med mamma på frölunda idag. Plus ett par skor som jag ska ha imorgon senare på kvällen, när jag inte längre kan gå i mina jättehöga glitterklackar.

Imorgon är det alltså Hulebäcks bal!! Wiie längtat så mycket

Sista avslut med laget

Igårkväll var vi hemma hos Maria och hennes pojkvän på lagfest med nästan alla från laget (ja jag har slutat nu) men det var som en sista grej och för att fira oss som vart så duktiga hela året!
Vi hade det jätteskoj hela kvällen, tycker verkligen om alla så det var ett riktigt bra avslut. Somnade sent hemma så idag är jag verkligen jättetrött.

Måste säga att Maria har en sååå söt hund också som alla blev helt beroende av och ville ta bild med!

Dermakliniken

Fixar fransar hos Embla på dermakliniken. Varit här sedan 9 imorse och snart börjar vi bli färdiga!

Myskväll

Hann med att sola idag efter skolan innan jag och Jennifer åkte in till stan och kollade och tog kort på när några skolor hade bal! Längtar såååhääär mycket till min bal på måndag.
 
Ikväll har vi suttit ute och ätit tacos sen var vi förbi Hampus som fyllt 20 och hälsade på dom innan vi gick tillbaka hit. Äter jordgubbar, choklad och chips och kollar film nu. Verkligen jättemysig kväll och massa planering inför Kalifornien!
 
Ska upp jättetidigt imorgon för att fixa en sak i stan. Men vet ni vad? Jag är jättelycklig för jag har INGET kvar i skolan och INGA skoldagar kvar nu, alltså helt klar med gymnasiet och känner mig friiii. Nu ska vi fortsätta mysa här ute!! Bye
 

NEW IN

Topp och shorts från h&m! 99:- för shortsen och 50:- för tröjan, FYND

Köpte igår!

Visum

Igårkväll satt jag och pappa och skulle fixa klart alla papper för att få ansöka om visum, bokade även en tid på den amerikanska ambassaden. Detta tog 4 timmar och vi är ännu inte helt färdiga, det var något med posten också och jag behöver gå till banken innan jag åker till Sthlm och fixar visum! En hel del att göra helt enkelt, och det förstår man inte förens man själv är i denna situation.

Men som Jennifer skrev i sin blogg, det är värt det för tänk känslan när allt är klart och vi kommer på plats!!!

Vi är så duktiga på att plugga

Förut kom Martin hit, eller jag hämtade upp honom i mölndal så åkte vi och skulle hämta min mobil hos Rasmus som skulle laga den ikväll. Men nej då var det fel på den nya skärmen.. så mobilen ligger kvar hos Rasmus så får fixa det imorgon istället. Så jag och Martin åkte hem till mig och skulle plugga hela kvällen men det gick inte jättebra. Noll koncentration, åt bullar och choklad istället och prata om allt annat! Eller jo jag fick i alla fall gjort lite tillslut när Martin spela Fifa med min bror Kristoffer istället haha.. Nu skulle han hem nyss och jag sitter här utan mobil så får använda mig av fb på datorn istället.
 
Ledig imorgon så ska plugga hemma, fixa med min mobil och på kvällen ska jag sola.

Saknar det redan, när jag ser bilder

Finns lite bilder som en fotograf tagit under SM när vi är på mattan och tävlar.

Och för er som tycker det är tråkigt när jag skriver om cheerleading så har jag faktiskt gått i det i flera år, tog ett uppehåll i 2 år och började i höstas igen. Cheer har varit en del av mitt liv sedan jag var hmm 13 typ? Alltid älskat det eftersom det är så många olika moment i sporten. Att tävla tillsammans med ett lag och sätta ett program, den glädjen finns inte i någon annan sport. 20-30 stycken samtidigt på matten, 1 enda program som man tränat på i ett halvår och man får 2 minuter och 30 sek på sig på mattan och visa vad man kan! Det är lite men dom minuterna och sekunderna betyder så mycket, allt ska sitta PERFEKT. Och cheer.. herregud vad mycket slit, smällar och träning som krävs bakom allt. Det gäller att vara duktig i alla moment! Och i USA, sporten är sjukt stor där!!! Har faktiskt mailat med någon i USA som sa att jag kunde ta kontakt med någon coach om jag skulle vilja gå i det när jag bor i Kalifornien.
 
Men det jag ville säga är att, detta var mitt sista år för nu tvingas jag ju sluta eftersom jag åker i sommar.. så detta är de sista bilderna på mig som cheerleader! Åtminstone här i Sverige..
 
Toetuch, jag, Hanna och Natta

En till bild när jag hoppar toetuch, min min var otroligt vacker så a..

Matilda och jag mitt i gymnastiken
 
Jag i min salto, ful min:):)

Just give me a reason

Hallu! Gjorde ett sista prov i Turism & Resor imorse och fick reda på direkt att det var ett VG på provet och det var de sista jag behövde göra där, så fick VG i kursen blev så glad att det är över!! Sen pluggade jag på ett annat projekt som ska vara klart idag. Efter skolan åkte jag och solade med Sofia, Lisa och Hanna. Vi kommer i stort sett bo i solariet dessa dagar.. bal på måndag och student den 5 juni. Måste vara brun i den klänningen jag ska ha på balen eftersom färgen inte är fin annars! Sen åt vi på Jensens Böfhus innan vi åkte hem.
 
Resten av kvällen ska jag bara plugga så jag blir klar med allt!

Punka på bilen

Haha jag typ dog av skratt när vi märkte att bilen fått punka! Och jag körde också.. de känns ju bra.

Jag Andre och Martin var och gymmade först sen skulle vi och Jonas hem till Andre för att plugga men så skulle vi förbi Martins kompis och hämta en sak så när Martin går ur bilen och jag tänkte vända med bilen så kommer han springandes och ba 'stanna de är punka' HAHAHHA! Så där fick vi stanna på gatan och plugga med högsta volym i bilen och ingen klarade av att byta däck.

Olivia Lindberg

Olivia kom till min skola så åkte vi hem till henne när jag slutat. Hon hjälpte mig att slinga håret och sen åt vi middag! Sen körde hon och Andreas mig halvvägs hem, gullisar. Och jag är helt kär i Olivias hund Maja!!!

Hemma från Italy

Hade en helt galen bra resa till Sardinien. Är jättenöjd trots all drama hit och dit haha, men visst hör det till? Och nu när jag väl är hemma vill jag bara tillbaka för jag kommer sakna kära sp tvär 3 och snart skiljs vi åt. 3 år tillsammans och sen kommer man inte ha kontakt med säkert mer än hälften av alla, sorgligt nog.

Jaja vi ska i alla fall på balen och ta studenten tillsammans snart! Det börjar verkligen närma sig! Bilder från sardinien får ni se imorgon.

13 maj tvåtusentretton

Hunnit med en hel del idag. Imorse var jag och mamma och fixa nytt pass till mig och sedan åkte vi direkt till tandläkarn. Var tvungen att berätta för dom att jag ska åka till usa så de fick boka en tid för mig att ta ut tandställningen, både bra och dåligt! Men jag är glad i alla fall för den 4 juli åker rälsen ut!!

Sen var jag i skolan, vi fick lära oss dansa vals med klassen inför balen och gjorde hjärt- och lung räddning. Sedan var det stadsvandring i regnet och direkt efter det till min allra sista cheer träning med Marshals (laget) sorgligt, men har haft det jättebra och kommer sakna alla!

Nu är jag hemma hos Anton och har precis satt på en film så ska kolla på den med honom nu. Imorgon åker jag på klassresa till Sardinien SÅÅÅ NAJS OCH SÅÅ TAGGAD. Godnatt så länge!

Flygbiljetten bokad

Nu är flygbiljetten bokad till Kalifornien. Jag börjar bli riktigt nervös och får ont i magen när jag tänker på hur mycket jag måste hinna med innan jag åker. Först och främst - bli klar med skolan.
 
79 days left

SM

Bild hittade jag på http://youbetterwork.se/2013/05/12/resultat-rmsm-2013/ från prisutdelningen (cheerblogg/hemsida)
Jag och Sara med ryggen hitåt


Mitt älskade lag
- och ja, jag är medveten om att jag ser sur ut haha
Victor, Pontus, Maria, Matilda, Sara, Jag, Stefan bakom, Filippa, Fia tränare, Lotta, Linnea, Jonas bakom, Carina, Nina bakom, Sofia, Julia, Sergio, Nathalie, Amanda, Anna, Maja, Felicia, Emilia, Maria och Hanna.

Och så min älskade byggrupp!
Emilia, Jag, Hanna och Stefan

Jonas lyfter Emilia och Therese


Laget! Vår pyramid
Amanda, Sara, Jag, Filippa, Maja, Emilia och Natta

Libbar med laget och Captains! 

RM i fredags

Kollade RM i fredags för att heja på Strikers och Heroes i föreningen. Gick jättebra för dom - båda tog brons av typ 10 lag!

Best Western

Kom fram till hotellet vid sex igår. Gick till ica och Victor och Sergio gick ner och bastade! Sen satt nästan hela laget och pratade hela kvällen innan vi gick och la oss. Idag ska vi till tävlingshallen och kolla RM, det yngre lagen! Imorgon tävlar vi.

Grattis älskling

Min pojkvän Anton fyllde 18 år igår så efter jobbet åkte jag hem till honom så gick vi ut och åt med hans mamma och låtsas pappa. Åt pizza hehe så gott! Och på kvällen firade vi honom ute. Grattis igen älskling!

Jag älskar dig

Seminarium

Det enda som kvarstår i ansökan är att boka in ett datum för seminarium. Ska alltså på ett informationsmöte på skolan innan den börjar. Fick senast detta på mailen av SMC (santa monica college)

LYCKLIGAST

Precis som Jennifer skrivit i sin blogg så har vi träffats idag och planerat Kalifornien!! Jag fick besked av csn idag och de har gått med på att jag får ta studielån så nu är det 99,9% chans att jag åker wiiiie. Varit hur fint väder som helst idag också så är såå lycklig just nu!!

Var i skolan en stund sen åkte jag och Sara och solade för att hinna få lite färg innan SM sedan åt vi lunch på jensens böfhus som öppnat på frölunda torg! Sedan sprang jag nästan hem för att logga in på datorn och kolla vad csn svarat. Har i stort sett legat ute i solen sedan dess och bara varit så glad! Sedan mötte jag Jennifer så tog vi en promenad innan vi gick in till henne och drack te mmmm :):) 

Min nya design har jag hittat hos denna tjejen, hon är jätteduktig så laddade ner en som hon gjort --> http://matildarodin.blogg.se/
 

Något att se fram emot

Eller egentligen har jag en hel del att se fram emot den tiden som kommer nu men det får bli en sak i taget. På lördag tävlar jag med mitt lag SM i Nyköping. Åker dit redan på torsdag och bor på hotell! Börjar bli nervös nu men känslan samma dag som tävlingen.. går inte att förklara. På lördag kommer jag gå en hel dag med klump i magen av spänning, nervositet, glädje, lycka osv osv! En av det bästa dagarna på hela året helt klart!! Nu tänkte jag dejta min kudde eller kuddar hehe godnatt

Min helg

I fredags var jag ute med min pojkvän och några vänner. Var inte meningen att jag skulle ut egentligen men det blev så endå. Och igår var jag och testade min balklänning som kommit men jag behöver sy upp den och in den så var där och nålade den så får jag hämta den om två veckor ungefär när den är helt klar! Sen var jag och köpte solkort med Sara för att få lite färg innan SM, Sardinien, balen och studenten!!

Sen åkte jag hem till Anton så var vi hemma hela kvällen igår och åt godis och kolla spider-man 3 som gick på tv igårkväll. Vi vakna för en stund sen och kollar på en serie nu - WALKING DEAD.

Tjatat lite på CSN

Har precis ringt och pratat med CSN för att de ska skynda sig lite med min ansökan. Behöver få ett svar snart så jag kan börja planera - och om jag får ett nej - kunna planera planer inför hösten! Dom sa att de måste proritera de som åker först och de förstår jag, skulle i alla fall få vänta någon vecka till och det står jag ut med.

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus