Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Har ni frågor eller kommentarer är det bara att skriva så svarar jag!

Sänglamporna och skrivbordslampan kom upp igårkväll!
 
Vi har dock fortfarande lite stökigt eftersom allt inte är i ordning än men det blir det snart. Jag och Jennifer känner oss redan hemma i vårt rum, det är jättefräscht och mysigt så där ser vi verkligen fram emot att bo i ett år. Vi har egentligen varsina 90 sängar men vi slog ihop dom så det blev som en dubbelsäng istället, ser mycket snyggare ut.
 
Jag är tvungen att ladda upp bilderna i lite mindre storlek som ni ser för det går mycket snabbare, annars tar det ungefär 5 min för varje bild att bara laddas upp, så jag hoppas ni förstår! Annars hade jag aldrig orkat blogga om jag skulle få sitta och vänta så länge på varje bild.
 
 
Just det! Glömt säga det men ni får gärna kommentera hur mycket ni vill (med ert namn eller anonymt) det spelar ingen roll, men hade varit roligt om ni kommenterar något så jag vet vad ni vill läsa om och vad ni vill att jag ska visa er osv. Jag vet ju inte vad ni vill läsa om, utan jag bara skriver som jag känner just nu. Och har ni frågor så är det bara att skriva för då kan jag göra ett inlägg här i bloggen och svara på era frågor! :) cheers
 

Första kvällen och morgonen i BCC

 
Såhär såg det ut igårkväll när vi åt kvällsmat efter de stora cheesecaken! Vi har ju inget bord och stolar en så vi fick sitta på golvet och äta. Möblerna ska komma idag så ikväll tänkte vi göra tacos till middag hemma!! 
 
Nu har vi precis vaknat i våra nya sängar, gjort god frukost av det vi köpte igår och gått upp och satt oss i lobbyn för internet. Vädret är dåligt som vanligt på morgonen, det är det sjukaste med la tycker jag. På morgonen fram till ungefär 10 är det helt kritvitt/grått på himlen, inte blått någonstans och vädret ser sååå tråkigt ut. Sen vid 10 spricker allt upp och från ungefär halv 11-7 på kvällen är det klarblå himmel och strålande sol och jättejätte varmt. Och såhär är det VARJE dag oavsett. Vilket också är bra, då behöver man inte stressa upp på morgonen för att lägga sig vid poolen utan man kan få sin sovmorgon utan ångest.
 
BCC = broadcast center
 

NIKE träningsshorts

Första shoppingen för mig här i usa (kläder då!!) Jag har faktiskt varit duktig och hållt mig, många gånger som vi gått in och kollat i affärer och jag har plockat på mig en hel del runt armarna - går in i omklädningsrummet -kläderna passar perfekt - går ut igen - tänker efter - ... - bestämmer mig för att vänta!

MEN

igår kunde jag inte hålla mig.. :D jag köpte ett par träningsbyxor från NIKE och jag ångrar mig inte!! Det får mig bara mer till att vilja börja träna. Bara att jag inte hunnit göra det en. Skulle kunna gå och byta om nu och gymma en stund men känns dumt om lastbilen med våra möbler kommer när som helst, då måste jag ju hjälpa till att bygga upp allting. Det sämsta är bara att vi inte vet exakt när möblerna kommer. De sa mellan 9-13 idag och klockan är nu 10 så de kan komma precis just nu eller om 3 timmar..

 

Cheesecake factory

Internet här är riktigt segt, eller i alla fall här vid lobbyn så jag kan knappt ladda upp bilder för det tar så lång tid.. sorry men vi ska fixa eget wi-fi till lägenheten snart och då hoppas jag att det går snabbare.

 
Idag var det cheesecake factory i usa. Vi beställde största cheesecaken SÅKLART och åt innan middag. Allt är SÅ stort här och så gott men väldigt sockrigt. Men vet ni vad? Jag köpte träningsbyxor på NIKE idag i the groove (vårt torg där vi bor) så jag ska börja gymma imorgon. Vi flyttade ju in idag så nu finns det inga ursäkter till att träna!
 
Får se hur länge jag håller på med träningen innan den feta maten tar ikapp mig.. hehe
Det är inte lätt att hålla sig fit här i usa ska ni veta, men det som är bra är att vi köper hem vår egen mat och lagar vilket gör att det inte blir lika fett PERFEKT.
 
Nä nu är jag och J för trötta och skrattar åt allt och inget.. så måste gå tillbaka till rummet och sova i vår nya fina säng !!!! ååå vill bara sova nu, GODNATT
 

Hooters

 
Efter Ikea åkte vi till Hooters för att äta. Det är en restaurang som låg i Burbank, de har väldigt amerikansk och god mat. Vi tog dock sallad men det speciella här inne är de lättklädda tjejerna till servitriser (tajt vitt linne och korta orangea shorts). Det var ju ett måste nu när man är i usa att äta på detta stället!! Salladen var jättegod i alla fall och tjejerna överdrivet trevliga haha! Check - äta på Hooters !

IKEA

 
Det blev IKEA idag igen för att köpa allt det gemensamma vilket var soffa, soffbord, matbord och stolar. Sedan köpte jag och Jennifer lampor till vårt rum och en liten på skrivbordet. Fick åka hem fullpackade i caben idag igen!

Check-in och poolhäng

Här låg vi hela morgonen och hade det bra efter check-in i skolan. Det är poolen vid vår lägenhet, najs va!?
 
 
Hade in-checkning imorse, eller egentligen har jag det imorgon men jag testade om jag kunde göra det samtidigt som J istället. Och det fick jag men självklart skulle det vara något problem, jag hade tydligen inte gjort klart min Online Orientation så nu när jag satte mig och skulle göra klart den fick jag bara trycka på next igenom hela för jag har visst gjort den, kände igen allting. Det enda jag glömt hemma var att trycka på exit när jag var färdig så fick göra det nu istället. Får hoppas att de ser att jag är klar med den imorgon när jag kommer tillbaka! Check-in tar endast 5 min. J ska göra matte och engelska testet imorgon och jag ska se om jag också kan göra det istället för att vänta till på Onsdag. Det är så jobbigt att vi fått varannan dag, hade vart lättare om vi fått samma så slipper vi åka till skolan varje dag denna veckan, men det borde funka sa dom idag.
 

Barneys

Hejdär! Nu sitter vi på en jätteamerikansk restaurang ( BARNEYS) och då menar jag inredningen som har TV överallt som visar baseball.

Restaurangen ligger mitt i 3rd street. Denna gatan är så bra med massor av bra affärer och gatan är även avstängd för bilar, och det är det verkligen inte många gator som är här i la. Trafik överallt annars hela dagarna..

Ska nog gå runt och kolla lite på 3rd street efter vi ätit. Passar på denna månaden när vi har bil och möjlighet till att ta oss till olika platser för här MÅSTE man ha bil för att komma någonstans. Från vårt boende vi flyttar till kommer det ta upp till en timma till skolan med buss men det är så det är i la. Ingenting är nära något och gator finns det massor av överallt så man skulle aldrig hitta hem om man går en bit haha.

Tänkte berätta mer om la i något annat inlägg och vad som är typiskt här men det tar vi senare. Nu kommer vår mat, SOO HUNGRY!

Pancakes

Våran fina pannkaks-maskin på hotellet där det pluppar ut pannkakor haha. Torra och goda! Nu är vi dock i broadcast och väntar in lastbilen med våra möbler som ska komma när som helst. Patrik hjälper oss nu att ringa några samtal för att fixa gas och el i lägenheten. 
Ganska kul att vi pendlar mellan hotellet och lägenheten dessa dagar, men imorgon flyttar vi in på riktigt.

Men ville bara visa er den fina maskinen, en sån skulle man haft hemma.

Hollywood skylten

 
Idag var vi och kollade på hollywood-skylten! Så nu har vi checkat av en grej på vår "att-göra-lista" här i LA. Har ALLTID velat se den i verkligheten och det var så häftigt, men det bästa är att vi verkligen BOR här. Känns som att vi lever i en dröm, snart kommer vi väl vakna upp i vår egna säng hemma i Sverige och inse att det inte finns någon sånhär verklighet.. för det är precis så det känns. Jag är själv avundsjuk på hur bra vi har det här!!
 
Vi har bara varit här i 2 dagar och endå hunnit med så mycket saker. Betalade lägenheten idag och fick våra nycklar så nu är den vår. Vi flyttar in på tisdag då vi bott klart våra nätter här på hotellet. Vi åkte och fixade möbler på IKEA direkt efter vi varit på broadcast och betalat och ätit i vår fantastiska butik precis nedanför där det har allt möjligt, bara ekologiskt och bra mat men även smink/solfaktor osv.
 
Fy sjutton vad vi skrattat idag! Först imorse när vi skypeade med min mamma haha kommer inte ihåg varför men du är så rolig du mamma. Sedan när jag, Jennifer och Patrik åker runt i caben och ska leta efter hollywood-skylten så flyger det in en geting och sätter sig på min klänning så jag och Jennifer får PANIK och börjar skrika men efter garva vi som fan för hur mycket vi skrek för en liten geting! Oj vad allt låter tråkigt när man skriver det, men så roligt vi har det här tror jag inte ni förstår!! Kommer ha träningsvärk i magen imorgon.. vi har skrattat hela kvällen till lite privatare saker också som jag inte borde skriva här hehe. MYSA GRÄS HAHAHAH DÖR !
 
På ikea hittade vi en hel del så vi fick hem massor med köksprodukter, badrumsgrejer, sängkläder och galjar till garderoben. Vi har även beställt varsina sängar och jag och Jennifer beställde ett skrivbord, 2 stolar och två byråer som vi ska ha på vårt rum. Allt det kommer imorgon med hemkörning, PERFEKT.
 
Att jag nu har en egen lägenhet med 5 andra tjejer känns så bra och att inreda den är det bästa som finns. Gud vad roligt det är att få eget! Nu vill jag bara att det ska bli tisdag så vi kan flytta in.
 
Imorgon börjar allt med förberedningen med skolan, Jennifer ska checka-in imorgon och jag ska egentligen göra det på tisdag men vi ska se om jag också kan göra det imorgon. Jag, Jennifer och Patrik har även börjat planera vår roadtrip runt i Kalifornien men det berättar jag om i veckan som kommer, nu är det massa andra saker som händer först. Nu måste jag sova, tiderna är fortfarande konstiga i huvudet, vaknar jättetidigt på morgonen och blir trötta kl 8 på kvällen.. Godnatt everyone!

Början på inredningen

Vad vi inhandlat än så länge får ni se här! Har bara köpt det viktigaste så vi kan flytta in utan problem

Bestick och bestick-hållare (vet inte vad det kallas)
 
Burk för att skölja grönsaker i tex
 
Kökshanddukar
 
Visp, knivar och slevar osv
 
Matlådor till skolan, haha vi råkade köpa väldigt många.
 
Detta ligger i mitt och Jennifers rum just nu. Det är lakan, örngott, påslakan, täcke, kuddar.
Vi sätter upp allt imorgon när sängen och resten kommit.
 
Galjar i min och Jennifers garderob. Finns lika mycket plats bakom spegeln också plus att i spegeln ser ni en garderob mittemot också. Där inne finns hyllor, sedan har vi även beställt varsin byrå där vi kan lägga in kläder.. stor garderob helt enkelt
 
2 st duschhanddukar var till mig och Jennifer i vårt badrum
 
Och varsin liten och mellanstor handduk i vårt badrum
 
Vår utsikt från balkongen i vår lägenhet. CBS är där tex So you think you can dance och American idol spelas in. Gissa om vi kommer se mycket kändisar? Hehe
 
Brasan i lägenheten, vardagsrummet

Candy

Hehe denna affären ligger i the groove (torget fem min från vår lägenhet). Hittade den igår! Heaven

Vi flyttar antagligen in i vår lägenhet på tisdag men nu ska vi snart till IKEA och kolla möbler.

Del 2

 
Santa monica pier
 
B.C center
 
Torget som ligger 5 min gångavstånd från vår lägenhet. Jättemysigt och flera bra affärer så som Mikael Kors, Abercrombie & Fitch, UGG osv
 
Jag och Titti på restaurangen där vi åt lunch på torget
 

Bildbomb dag 1

Vi tog bilen ner till Santa Monica Pier och åkte även till skolan för att se hur det ser ut utanför. Så fint! Och stranden är som ett paradis, längtar tills vi får tid att ligga där och sola. Det är verkligen hur mycket folk som helst ute och springer på morgonen längs med stranden och de hade något yoga pass på S.M Pier. Har hunnit med väldigt mycket idag och jag tar i princip kort på allting så det blir väldigt mycket bilder nu i början.
 
 

Broadcast center

Heej Sverige hoppas ni har det lika bra som vi! Idag var vi som sagt på visning på broadcast center som vi hittat redan innan hemma i Sverige på internet och kollat på. Tyckte att det såg bra ut på bilderna och längtade att få se det i verkligheten även om man inte vågar ha för stora förhoppningar efter bilder.. MEN DETTA VAR SÅ BRA OCH SÅ FRÄSCHT. Känns som att det var ett lyxigt hotell vi kommit till och vi var sååå spända för att gå in och se lägenheten efter att fått sett utsidan och det "allmäna" för alla som bor här.
 
Kvinnan som jobbar där berättar att det endast fitt ett enda rum kvar som har 2 bath and 2 bedroom.. Och när hon visade oss lägenheten sprang vi runt som 5 små yriga barn och sa att DEN ÄR VÅR efter bara några sekunder. Så nu är den vår efter lite pappersarbete och skriva på allting osv! Känns så rätt och jag blev helt ställd när vi märkte att vi har Hollywood skylten som utsikt vid komplexet både på den gemensamma grillplatsen (första bilden) och innifrån gymmet.
 
Grillplatsen för oss som bor på komplexet
 
Poolen imitten av allt
 
Jennifer och Titti vid grillplatsen
 
Inngången till Broadcast center
 
Detta finns lite runtomkring (innuti) komplexet där man kan sitta och plugga osv
 
Gymmet!
 
Om vi är nöjda? JA
 

Shoppa inredning

 
Jag, Jennifer, Titti och Linnea bestämde oss för att åka och shoppa inredning på IKEA. Lite svårt att få plats med allt i caben påvägen hem bara men vi klarar ju allt här nere utan problem! Kändes som vi var hemma i Sverige när vi gick inne på IKEA, allt var på svenska också.
 
P,S jag börjar med tidsinställda inlägg nu också för att ni inte ska få all uppdatering samtidigt. Det blir ju lätt så nu när vi endast har tid att blogga på kvällarna, när ni sover därför får ni alltid allt att läsa på morgonen när ni vaknar men nu har jag ändrat så det kommer upp lite då och då.
 

Jetlag

Vaknade och såg att klockan var 05.26 och då är den 14.26 i Sverige, så inte så konstigt att jag vaknade väldigt tidigt. Tiden är nog det svåraste här nere nu i början. Känner mig helt virrig i huvudet men man kommer väl ställa om sig snart i alla fall.

Kan inte sova så lägger upp lite bilder från igår. Skulle försöka ta kort på skylten LAX vid flygplatsen med bussen vi åkte åkte för snabbt, hehe. Och sen tog jag kort på caben vi cruisar runt i på dagarna i LA! Riktigt snyggggg. Nä nu ska jag bara vänta på att tiden går så vi kan börja vår första riktiga dag i vårt nya hem, usa !!!!

LA ♡

 
Vad mer kan jag säga en att jag är SÅ lycklig och förväntansfull? Det bästa var ju att när vi gick på flyget från Frankfurt till LA så ropar jag till Jennifer 'OMG DET ÄR HON, VAD HETER HON!!! HANNAH MONTANA.. MILEY CYRUS ' så går hon förbi mig och upp till första klass såklart. Efter hela 12 timmar flygresa därifrån till LA så möter vi henne påvägen ut och bara måste ta en bild. Hennes vakt sa att det skulle gå jättesnabbt så därför hann vi inte ta en jättefin bild men glada ser vi ut att vara i alla fall.. har ju precis landat i LA och står bredvid miley..
 
Hur det känns nu när jag är framme? Vet att ni undrar.. Det känns så konsigt. Det är nästan allt jag har att säga för det känns både bra, nervöst, förväntansfullt, överlycklig, rädd och min hjärna hänger inte alls med. Vadå ska jag vara här i ett år? Jag har ju aldrig varit i LA innan och jag känner mig helt borta här.. men det ordnar sig det vet jag, bara vi får koll på allt och fixar lägenhet och besöker skolan så kommer det kännas tryggare. Det bästa är att Jennifers pappa är med oss några veckor så vi slipper virra runt själva i en storstad som de STÖRSTA utomjordings turisterna ungefär. Ja det var så vi kände oss när vi 3 kom i caben (bilen vi hyrt) påväg till hotellet fullt med resväskor i hela bilen och alla stirrade! Haha men det är väl så det är i början..
 
Nu tänkte jag sova för klockan är tjugo över tio här fast i mitt huvud svenk tid så är den ju tjugo över sju på morgonen så jag är riktigt trött nu. Imorgon ska vi upp tidigt och kolla lägenhet och träffa de andra tjejerna vi ska bo med. Så det blir najs!
 
GODNATT ♡

Hejdå Sverige, ses om ett år

Jättejobbigt att lämna.. grät när jag var tvungen att säga hejdå till familjen och min pojkvän nu på flygplatsen men nu är det lugnt och känns bara så overkligt. Vi ska strax gå på planet och flyga i 15 timmar sammanlagt innan vi landar på Los Angeles flygplats. Flyget är tydligen lite försenat.. så får hoppas att vi inte missar flyget i Frankfurt där vi ska mellanlanda bara!

Ha det nu jättebra alla i Sverige och ta hand om er! Lovar att höra av mig så fort vi är framme och har internet. Kommer visa er allt här i bloggen om min resa

Puss

Vår altan

Såhär ser den ut just nu, kan inte ens gå ut och lägga mig på altanen längre pga att jobbargubbarna rivit ner den. Nej men det kommer bli så bra så, ska bygga om altanen och få en jacuzzi i augusti men då har ju jag oturen som redan åkt.. Men det blir najs att se resultatet när jag kommer hem igen!

Tonight

 
Hade en jättemysig middag ikväll hemma hos Choffe med André, Sofia, Jonna och Maria. Vi var sååå hungriga så det var riktigt gott med grillad mat och kladdkaka med hallon och glass som Choffes syster Maria och Jonna gjort till efterätt!!! Grymt att avsluta min tid här i Sverige såhär, och Choffe spelade gitarr och sjöng för oss. Han röst är gudomlig! Och tro det eller ej men gissa vad jag åt? Ja jag offrade mig och testade.. glass med ketchup!!!! Höll på att spy bokstavligt talat HAHA det var nog det äckligaste jag någonsin ätit.
 
Ni är så braaaa alla mina vänner hur ska jag klara mig ett år utan alla er, hatar att träffa alla och behöva säga hej då, det är riktigt jobbigt och jag tror inte man förstår själv hur det känns förens man själv är i denna situation. Jag har verkligen en sjuk upplevelse och resa framför mig som inte många får vara med om, men att lämna allt här hemma bakom en är som att.. nä jag kommer inte på något.

J O B B I G T

The Queen

 
Tycker så mycket om er mina fina vänner. Satte oss på the queen och drack lite och snackade igårkväll (vet att jag är efter med att uppdatera er ibland) för att säga hej då, men vi ses endå snart igen! Säger vi.. Hade i alla fall en jättemysig kväll med Olivia och Veronica.

Råda sjön med pojkvännen

Var förbi Sofie och Sofia idag och sa hejdå och hämtade en påse med grejer hos Sofie som jag glömt sedan studenten. Och jag fick ett jättefint hjärthalsband av Sofia också, älskade vän!!!!! Visar bättre bild på det imorgon!

Sen var jag med Anton så bakade vi chokladbollar och tog med till råda sjön där vi badade och myste i solen. Sen somnade han en stund och jag hade inget att göra så tog lite mer bilder hehe

Thaimat och näset

Kom precis hem från näset där jag, Sara och Amanda satte oss en stund och köpte med oss thaimat. Jättemysigt och så roligt att träffa mina tjejer nu innan jag åker men det dock för mycket måsar där så stannade inte så länge! Blir mycket nu att träffa kompisar en sista gång denna veckan, känns lika läskigt varje gång jag tänker på det, ingen kul känsla alls.. även om jag har något stort att se fram emot

Rensat hela garderoben

 
Det här höll jag på med hela förrmiddagen igår innan jag gick ner till Jennifer, så åkte vi och handla morötter med dipp och mötte upp Natta så satt vi tre ute på Jennifers uteplats i sofforna hela kvällen och pratade sen sov jag där. Imorse gick hon och jag upp tidigt och solade på altanen, grymt varmt redan på morgonen.'
 
Allt det som ligger framme vill jag egentligen få med mig men det kommer aldrig fungera så nu är det dags att sitta och plocka ut det jag verkligen vill ha och försöka få ner det i väskan utan övervikt! (slängt MASSOR med kläder som jag vet att jag inte kommer använda när jag kommer hem igen)
 

Åsa strand

Var där igår med killarna men jag låg för det mesta och sola, badade en gång! Och på kvällen var jag hemma hos Hampus där jag och Jennifer fick träffa alla våra närmsta en sista gång, drack och grillade och hade det jättemysigt.

Så gör du för att plugga i LA

Heej!
Jag hittade en sida där man kan lyssna på två tjejer som pratar om LA, bla om hur man ansöker till skolan, hur det går till, boende, hur det fungerar med betygen i skolan där osv. Har lyssnat på det själv och det är bra för er som tänkt åka och bo i LA! Dom börjar prata om det efter 8 min och ni kan lyssna Här
 
Nyheter 24
 
 

Saturday

Nu är vi i LA om en vecka, kommit dit för en stund sen och ligger förmodligen och sover nu. Det är ju 9 timmars skillnad.. Kommer kännas så sjukt att vakna upp där nästa morgon och tänka att, här kommer jag vakna upp i min egna lägenhet med de fyra andra tjejerna i ett helt år! Läser en tjejs blogg som nyss kommit dit (som även Jennifer skrev) och som berättar va hon gör varje dg och hur bra hon trivs och hon åkte den 17e så hon har bara varit där i några dagar, jag blir så inspirerad av det hon skriver och längtar ännu mer och tycker att det är sjukt att jag ska få vara med om samma sak. Tror också att hon även bor i samma komplex som vi ska bo i.

Såhär glada är vi!!!!!

Stolt över dig

 
Är så stolt över min bror som vann Gothia cup förra året och som vunnit alla sina matcher även detta året trots att några grymt bra spelare inte är med i år. Även om jag inte kan vara med och titta på matcherna pga att jag jobbar.. men endå, DU ÄR SÅ BRA. Ska försöka se så många jag kan, stressade från jobbet idag i alla fall :)
 
All lycka till, till dig lillebror!

Min vecka

 
Denna veckan har jag jobbat varje dag 7-16 så har inte hunnit blogga så mycket. Har inte varit hemma på två dagar heller för jag har varit i stan efter jobbet nu när det är gothia och mycket folk, och sovit hos Anton så har bara haft en rätt lång och inte så händelsefull vecka.
 
I tisdags (om jag kommer ihåg rätt) satt jag med Jennifer i stan vid vattnet och åt jättegod sallad sen mötte vi Martin och Andre en stund och satte oss vi Heden. Igår var jag hos frisören som jag berättade sen körde Wille hem mig och Anton och idag har jag efter jobbet åkt och kollat på när min bror spela match i gothia och dom vann med 2-1 sedan åkte jag, Anton, Erik, Jeppe, Jonte och Ellen till BK och åt och nu ikväll var vi hos Erik men jag åkte hem för en stund sen för att jag ska upp tidigt imorgon.. och imorgon är det FREDAG!! Sinnes att det är min sista jobbdag imorgon. Känns så bra!
 

Några nödvändiga köp

 
Detta fick jag med mig hem från ullared i söndags + 2 baslinnen och ett iPhoneskal. Allt ska med på resan förutom naturdieten och tuggummina som jag snart ätit/tuggat upp! OM EXAKT EN VECKA LIGGER JAG HÄR I SÄNGEN OCH KAN INTE SOVA, BARA NÅGRA TIMMAR KVAR TILL JAG SKA ÅKA TILL LANDVETTER.. EN VECKA!!! sjukt.

GRÖNT HÅR

Jag trodde aldrig att det skulle hända mig men så gjorde det de.. efter att jag badat i poolen två gånger så blev mitt hår grönt!!!! Har bilder på det när mitt hår är blött men ni ser ju haha.

Så idag var jag hos frisören för att slinga håret och klippa mig men hon kunde inte göra något åt det gröna så jag fick ett tips att gå till en mataffär och köpa askorbinsyra för att lägga i håret. Nu har jag precis haft i det och tvättat ur det så får se imorgon när det är tort om det hjälpte!

Man blandar askorbinsyra med ljummet vatten och sedan tvättar ur det som vanligt när man låtit det ligga i en stund. Annars blev jag nöjd hos frisören, min utväxt är borta och mitt hår är kort och friskt.

Nu har Anton somnat bredvid mig så nu ska jag också försöka sova.. vi ska upp sex imorgon för att jobba som alla andra dagar denna veckan.

Börjar bli redo

Idag har jag..

* Jobbat 7-16
* Missat gothia cup..
* Hämtat ut mitt visum JIPPIE
* Planerat med Jennifer
* Ätit god middag
* Kollat invigningen på tv (gothia cup)
* Börjat packa inför USA
* Kommit på att jag aldrig kommer få ner allt jag vill ha med mig i endast en väska som får väga 23 kg.. hopplöst.

Tennisveckan i båstad

Min helg har spenderats i båstad tillsammans med familjen och min pojkvän. Jag och Anton tog tåget ner i fredags och så kom vi hem idag. Vi har varit inne i båstad och kollat tennisen, låg på stranden och åkte trampbåt, spelat basket och köpt godis. Och idag spelade vi minigolf och självklart vann jag båda gångerna hehe! Åkte med mamma, pappa och Oliver i bilen hem idag och så svängde vi förbi Ullared och var där några timmar, första gången för Anton faktiskt. I vilket fall som helst, jag har haft en jättemysig helg i båstad och det känns skönt att faktiskt ha hunnit vara där lite i sommar också och speciellt med min fina pojkvän.

Jagärenglasögonorm

Fick äntligen mina glasögon igår. Det tog en och en halv vecka för lång tid för dom att bli klara men det var tydligen något glas jag behövde som var svårt att fixa på dessa bågar, men det löste ju sig till slut och nu är dom hemma. Ser så sjukt bra i glasögon men känner mig som en tönt haha är så ovan vi det. Men jag har dom bara när jag kör bil och kommer att använda dom en del i Kalifornien.

Heldag i poolen med älskade vänner och pojkvän

 
Såhär kul har vi haft det i poolen idag. Först bara jag och Natta och hade lite tjejmys, sedan kom Anton och sen Martin så gjorde vi vattenpolo och andra tävlingar i vattnet. Senare kom även Gry förbi innan vi åkte därifrån och handlade tacos och åkte hem till Gry och åt, och då hängde även Niklas och Joakim med. Hade planerat att kolla film och dega där men blev istället att vi målade naglarna och lockade hår osv. på oss och även killarna.. Och vet ni vad? Mitt hår har blivit bokstavligt talat GRÖNT (slingor) efter att jag badat två dagar nu i denna pool. Haha men jag kan bara skratta åt det just nu och hoppas att det försvinner imorgon i duschen! Ska som tur var till frisören nästa vecka också.
Natta som är mäster fotografen på mig och Anton och Gry tog kort när vi byggde lite haha talang!?
 
Nu ska jag sova, nattinatti.

Utomhuspool

Igårkväll badade jag och Natta i utomhus poolen med några sköna killar som hon träffat på handbolls festen förra helgen. Vi spelade vattenpolo och massa annat till halv ett på natten när det blev lite fööör kallt! Det bästa med den poolen är att vattnet är varmt ungefär 30 grader så det är skönt att hoppa i när det är kallt ute.

Stockholm del 2

 
Var i stockholm för att jag behövde fixa visum på ambassaden, och nu är det fixat! Tog 'bara' över 2 timmar.. men nu är det gjort och jag är hemma igen efter en riktigt bra dag i Stockholm igår, inte lika bra idag eftersom det regnade heeeela dagen..

Stockholm del 1

 
08.35 gick tåget till Stockholm i tisdags och det tog tre timmar dit. Resten av dagen gick vi (jag, mamma och mormor) en lång promenad runt om lite överallt i flera timmar samtidigt som vi skulle leta upp amerikanska ambassaden. Hade så ont i fötterna och benen efteråt men det var värt det och ett stort + för att det var fint väder och jättevarmt!!

Sisjön i måndags kväll

I måndags kväll åkte jag, Natta, Hansson, Niklas och Jonathan till sisjön och badade. Mitt första bad för i år i Sverige!! Ja jag är sån badkruka, och tyvärr fick jag ingen bild på när jag och Hansson badade eftersom vi hoppade i efter de andra. Det ser sååå härligt ut och de var skönare än vad jag trodde men absolut inte varmt.

 
 
 
 

Svar på fråga

Postat av: Johanna

http://m.nattstad.se/fannyjosefine?blogpostid=2426239 

Hur mycket köpte du de svarta jeansen för? :-)

2013-07-08 @ 22:27:24
 
399:- på fiorucci! Byxorna finns även på Kålle & Ada, DO, Tara osv.

Så härligt väder

Igår firade vi Veronicas pojkvän Bawan och innan det köpte hon och jag pizza och fixade oss tillsammans innan vi åkte till Anton och förade där.

Fina fina vän!

Det börjar närma sig

Nu känns det verkligen som att det börjar närma sig och jag har börjat drömma om att jag är i USA med klassen och blir lämnad ensam i ett år osv osv.. Det är helt enkelt för mycket tankar just nu. 
 
Igår fikade jag och Jennifer med Titti som vi ska bo tillsammans med i USA och vi har även fixat två till roomies nu så vilka vi ska bo med är i stort sett klart nu. Känner på mig att det kommer bli bra med oss 5! Nu gäller det bara att hitta en bra lägenhet men vi har börjat kolla och de vi sett på nätet ser fint ut i alla fall men det är bättre att gå på visningar när vi väl kommer dit så vi hittar något vi alla trivs med och som ser fint ut och nära till skolan.
 
På tisdag ska jag till Stockholm och på onsdag har jag tid på ambassaden där jag ska fixa visum. Avskedsfesten är planerad och jag har bokat tid hos frisören innan jag åker. Det är bara 21 dagar kvar nu!!
 
 

Fri som en fågel

 
Äntligen tog jag ut min tandställning igår. Nu går jag runt med ett skydd för tänderna som inte är speciellt bekvämt men jag måste ha det för att dom inte ska börja flytta på sig nu när tandställningen är ute. Känns väldigt annorlunda och konstigt men är endå nöjd! De var värt smärtan dessa månader!
 

Förväntansfull tjej

Ligger i sängen och ska försöka välja en bra film jag kan titta på innan jag ska släcka. Är helt spänd i hela kroppen nu eftersom jag ska göra en sak imorgon som jag längtat till sååå

Balen, ett obeskrivligt minne
 
Zara Larsson är sjukt duktig!
Lyssnar på låten "She's not me" nu med henne, lyssna här
 

Mango & Passion

Hellu! Gick först med Sofia i stan en stund sedan Veronica och så köpte vi oss en varsin dricka, smoothien på espresso house var sjuuukt god så den måste ni testa! Sen mötte jag Natta så gick vi och kolla lite på partille cup med Hampus och Marcus.

Brev från världens bästa lärare

 
Inte många som får såna här personliga brev från sina lärare mitt i sommaren! Och jag kan lova er, hon var världens snällaste och sa alltid att vi var hennes barn. Blev nästan lite bortskämd av att ha Lovisa som lärare hela gymnasiet för nu kommer jag inte alls gilla lärarna jag får i framtiden, buhu.
Suddade ut Lovisas mail och nummer för respekt mot henne.

The ring bling

 
Igår mötte jag Jennifer och Natta i stan så gick vi och bokade denna filmen på bio The ring bling, sedan gick vi och satte oss på ett mysigt uteställe i sofforna på Storan och pratade och sådär medan vi väntade på att bion skulle börja. Måste säga att filmen var värdelös och hade ingen mening alls mer en att det gick ut på att dessa tonåringar bröt sig in hos kändisar i LA när de inte var hemma och snodde massa dyra saker (hemma hos Paris Hilton, VS modellerna, Lindsay Lohan osv.) Så den borde ni inte se på bio i alla fall!
 

Efteråt gick vi till Vasa där vi mötte några. Tjejerna åkte hem och jag stannade hela kvällen och sov sen hos Anton tillsammans med dom andra. Gick upp 06.15 imorse och åkte till tandläkarn och sedan tillbaka till Anton och kröp ner i sängen bredvid honom och somnade igen efter att jag gjorde frukost på sängen, men han vägrade att vakna halv 9 haha. 

Brastad

 
Vi hade det riktigt bra i Brastad på Simons land i lördags. Vi åkte och köpte mat på ica och lagade tacos innan vi festade till det. Killarna hade även köpt en liten pool till Jacob som fyllde år så den hade jag inga problem att hoppa i efter några cider.. Haha hade riktigt kul faktiskt. Stannade en stund på söndagen och det var riktigt fint väder så vi tjejer låg ute och solade en stund innan vi hjälpte till att städa. Påvägen hem stannade vi i torp och åt, längesen jag var så hungrig som jag var då! Ni är allt bra mina vänner, kommer sakna er i Cali.

Lamborghini

 
 
 
 
 
 
 
 
Pappa fick köra lamborghini som jag och min bror hade fixat i lördags! Fatta att ha en sån bil hemma, blev lite sugen på att köpa en egen riktigt snygg sportbil men det får vänta ett bra tag hehe.

Älskling

Förra inlägget var det inte jag som la upp utan det var Anton som älskar spaghetti :)

Har dock inte varit så bra på att uppdatera dessa dagar men har helt enkelt inte hunnit så nu får ni massa inlägg på samma gång istället.
 
Här har ni bästa Atte hahaha

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus