Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

AVICII

 
Igår var Avicii konserten vi längtat till i 2 veckor nu!! Bokade ju biljetterna då och känns konstigt att folk i Sverige bokar biljetter till honom nu och han ska spela där i April tror jag. I vilket fall som helst, han var GRYM som alltid!
 
Innan var vi på hardrock och åt middag där vi bokat bord. Vi blev 16 pers eftersom vi skulle ut och äta med Jacob Hallberg och alla hans vänner från Santa Barbara. Jätteroligt att vi var så många!
 
Efteråt splitrades vi lite så jag och Jennifer gick in i ett café och värmde oss. Det var endå 4 timmar kvar innan han skulle spela på hollywood bowl. Sedan mötte vi upp alla och gick dit tillsammans. Vi hade lite olika platser alla så vi stod själva där inne, hade platser nästan längst upp men det var häftigt när man stod på bänkarna så kunde vi se ner över hela publikhavet.
 
Har filmat en del som jag tänkte lägga upp och visa för er som vill se också! Efter konserten gick vi till hollywood blvd och tog taxi därifrån. Det var föresten SVINkallt igår eftersom vi stod väldigt högt upp i luften helt stilla i flera timmar och det var ju utomhus så vi höll på att frysa ihjäl. Så det var väl det enda negativa. Sista låten spelade han wake me up och så var det massor med raketer! Snart åker vi säkert över till santa barbara också träffar Jacob och alla igen. Tack för en braaaa kväll!!
 
Hollywood Bowl, hittade bilden på google. Så ser det ut förutom att igår var det knökat med folk!!!
 

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus