Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Första dagen i San Francisco

Frukosten imorse på hotellet. Riktigt gott var det!!
 
Stan.
 
Såhär är gatorna byggda, upp och ner som trappor överallt. Kan lova er att det inte var jätteskönt att gå!
 
Alcatraz på håll. Dit ska vi imorgon men vi ville se det på håll nu innan också.
 
Alcatraz i bakgrunden.
 
Haha söt bil!
 
Världens godaste!! Fast denna gången köpte vi inget..
 
Mmmmmm! Aldrig sett så stora jordgubbar.. vi köpte inte några här men har ätit jordgubbar andra dagar och här i usa är dom gudomliga!!
 
Det där lockade mig inte alls..
 
Shark attack reports visade de på en tavla där vi skulle äta lunch.
 
Golden gate bron på håll.
 
Alla dessa backar..
 
Utsikt över SF.
 
Lombard street.
 
Idag har vi gått och gått och gått i San Francisco för att se så mycket som möjligt. Vi bor ju inne i stan vid alla butiker osv men vi gick bort mot havet där de var väldigt mycket restauranger och överallt kunde man äta fisk och alla slags skaldjur. Gick där och kollade och såg även Alcatraz och Golden gate bron på håll som vi tänkt se närmre imorgon eller på lördag.
 
Visst är det bra att gå runt och se saker? Men i sf är det verkligen omöjligt att inte bli trött i benen.. deras gator är ju som trappor verkligen.. ja ni ser ju på bilderna. Och dom är inte korta heller, det tar ju typ 5 min att gå upp för varje backe och när man väl kommit upp så är det en till och en till.. men till slut är "trapporna" neråt istället. Vi tänkte ta de roliga spårvagnarna tillbaka hem men de var proppfullt med människor så vi fick gå istället. Men motion får vi!! :)

Efter allt gående så gick vi tillbaka till hotellet och tog en power nap i någon timma och sen gick vi i stan. Patrik shoppade lite till Vegas och sen åt vi middag ute.
 
Haha måste verkligen berätta en rolig sak som Jennifer också skrev om i sin blogg!! Vi var SÅ sugna på något efter maten som vi kunde ta upp på hotell rummet. Så när vi går i lobbyn typ på hotellet sitter det en man runt ett bord med massor av goda saker mini cupcakes, fruktsalad osv så vi blir superglada och står länge och tänker på vad vi ska ta för något och sen tänker "eller haha va undra om vi ens får köpa?" så jag frågar honom ungefär "uuh.. can we buy?" och han ba "No it´s for the organisation" asså.. HAHA dog av skratt och jag skämdes så mycket som stått där och kollat och sen är de inte ens till för oss gäster!!! Han får ju säga det dåååå så man inte står där och dregglar över allt gott och sen försvinner iväg utan något och skäms som aldrig förr.. hahahaha.
 
Nä nu ska vi kolla film och sen sova! Imorgon ska vi ut på Alcatraz och förhoppningsvis se golden gate bron på nära håll istället.
 

Skriv en kommentar









Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus