Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Om man ändå hade en tennisbana på taket

Här kommer ännu mer bilder från i lördags, från tittis mobil. Han som bodde där visade oss tjejer runt hur han bodde, och titta bara utsikten från taket.. där han dessutom hade en stor tennisbana! Hiss hade han också i huset som vi åkte och även en stor dans sal med massa stolar och där man kunde kolla på bio typ. Ja vissa har pengar helt enkelt..
 
 
På kvällen mötte vi först upp våra killkompisar på hemmingways och sen tog dom oss tjejer till chinese theater i Hollywood blv (walk of fame) där afrojack spelade. Han var jättebra och vi hade kul! Skulle på efterfest men det krånglade för mycket haha så det blev inget. Blev instängda i fel garage och sånt men till slut kom vi hem och somnade gott!
 
Idag har jag bara pluggat, sovit och handlat mat precis på trader joes med Titti och Jasmin. Så nu är kylskåpet och skåpen fyllda igen! Känns alltid lika tråkigt med måndag men veckorna går så fruktansvärt fort så snart kommer det vara helg igen. Ska verkligen försöka vila mycket denna veckan som kommer, behöver det. Ont i halsen har jag också nu.. usch. Måste vila så jag orkar gå upp 05.45 varje dag! Godnatt

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus