Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

Har ni frågor eller kommentarer är det bara att skriva så svarar jag!

Sänglamporna och skrivbordslampan kom upp igårkväll!
 
Vi har dock fortfarande lite stökigt eftersom allt inte är i ordning än men det blir det snart. Jag och Jennifer känner oss redan hemma i vårt rum, det är jättefräscht och mysigt så där ser vi verkligen fram emot att bo i ett år. Vi har egentligen varsina 90 sängar men vi slog ihop dom så det blev som en dubbelsäng istället, ser mycket snyggare ut.
 
Jag är tvungen att ladda upp bilderna i lite mindre storlek som ni ser för det går mycket snabbare, annars tar det ungefär 5 min för varje bild att bara laddas upp, så jag hoppas ni förstår! Annars hade jag aldrig orkat blogga om jag skulle få sitta och vänta så länge på varje bild.
 
 
Just det! Glömt säga det men ni får gärna kommentera hur mycket ni vill (med ert namn eller anonymt) det spelar ingen roll, men hade varit roligt om ni kommenterar något så jag vet vad ni vill läsa om och vad ni vill att jag ska visa er osv. Jag vet ju inte vad ni vill läsa om, utan jag bara skriver som jag känner just nu. Och har ni frågor så är det bara att skriva för då kan jag göra ett inlägg här i bloggen och svara på era frågor! :) cheers
 

Kommentarer

Anonym

2013-07-31 - 20:53:21
jag tycker du bloggar jättebra! men kan du lägga ut bild på lägenheten när köksbordet och det kommit? :), så fint!
Har någon av de du bor med också blogg? :)

Jennifers mamma

2013-07-31 - 23:04:29
Vad fint ni får!!! Jag väntar med spänning på fler bilder på lägenheten!!! Kram

Filippaaaa

2013-08-01 - 10:47:15
När allt är klart i lägenheten så kan ni filma så det blir en liten rundtur hehe. Saknar er!!!! <3

anonym

2013-08-01 - 11:38:34
Hej, du skriver jättebra och detaljerat!! Skulle du kunna berätta lite hur ni har råd med allting och hur ni hittade eran lägenhet? Jag funderar själv på att åka men det är så sjukt dyrt..

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus