Headerbild Headerbild Headerbild Headerbild

VIP day

Detta var från i fredags när vi tog bussen till skolan för första gången för att gå på VIP day för alla nya studenter. Vi kom dock rätt sent eftersom vi inte ville gå upp jättetidigt och åka när Patrik skulle åka samma dag också, så vi sa hej då till honom först (och Patrik hoppas resan hem gick jättebra och att det inte är allt för illa att vara hemma i Sverige igen haha) Sedan fixade vi oss och tog oss dit. Hann kolla en stund i alla fall och prata med en cheerleader (hon lilla i blått och rosett på bild fyra) och fråga lite hur det gick till att gå den kursen och jag blev så taggad när hon berättade att skolans lag är med på dessa träningar. Vill bara börja nu nu nu!

Sen gick vi och köpte våra skolböcker inne på bookstore och efteråt åt vi lunch på subway innan vi åkte hem igen! Imorgon börjar skolan på riktigt och jag är jättenervös och jättetaggad. Ingen tråkig höst att se fram emot och de är de bästa, utan istället har vi en lång och solig termin i skolan att se fram emot och många cheer-träningar utomhus i detta klimat! Visste ni att det börjar bli varmare än det var när vi kom hit i juli? Kvällarna är inte alls lika kyliga här i LA längre och dagarna ännu varmare, hemma i Sverige är det ju tvärtom.

 

Kommentarer

Patrik

2013-08-26 - 06:11:14
Tack Famy... Det gick jättebra med hemresan, förutom att det var väldigt jobbigt att lämna er alla och framförallt Jennifer...
Men nej, det är inte så illa att vara hemma i Sverige igen, för älskade Pippis tog emot mig på Landvetter :D
Lycka till på första dagen imorgon!
Hälsa alla.
Kram Patrik
Svar: Härligt att det gick bra! Förstår att det är jobbigt att lämna sin dotter men ja, som tur var hade du en där hemma också :D flippis som saknat dig så!
Tack så mycket. Det ska jag göra
Kram!
Fanny Petric

Skriv en kommentar

Tema Fokus gjort av Mimmi Thorneus